Trouwerij gaat FOUT, bruid wil bruidegom afknallen
Buitenland

Trouwerij gaat FOUT, bruid wil bruidegom afknallen.

Tenzij je gedwongen wordt te trouwen met bijvoorbeeld een familielid (in sommige landen/religies doodnormaal), is een huwelijk voor veel mensen, na de geboorte van een kind, de mooiste dag in hun leven.

In het Amerikaanse Tennessee ging een trouwpartijtje echter helemaal fout. Daar wilde een kersvers bruidje doen wat de meeste koppels pas na jaren willen; hun partner onder de grond stoppen.

Amper een paar uurtjes na het jawoord kreeg het nieuwbakken echtpaar ruzie. De bruid toverde opeens een 9-mm pistool onder haar trouwjurk vandaan en richtte dat op het verbouwereerde hoofd van haar man. Toen ze de trekker overhaalde, bleek het vuurwapen niet geladen.

Daar wist de pittige tante wel raad mee. Ze laadde haar schietijzer razendsnel en schoot enkele malen in de lucht. Vervolgens probeerde ze zich te ontdoen van het wapen door het in een badkamer te gooien.

Te laat. Doodsbange aanwezigen en medewerkers van de trouwlocatie hadden het tafereel gadegeslagen en de politie gealarmeerd. Ondanks dat het stel het hele voorval ontkende werd de bruid in de boeien geslagen. Niet voor lang overigens, een uurtje later (en 15.000 euro borg lichter) stond ze alweer op straat.

Alle artikelen geladen. Overzicht →