Truckergek krijgt klapband, bedreigt bergers en spuugt op weginspecteur

Truckergek krijgt klapband, bedreigt bergers en spuugt op weginspecteur 

23 augustus 2023 - 10:44

Stond u gisteravond toevallig in de file op de A2 bij Born? Dat heeft u dan te danken aan een doorgedraaide vrachtwagenchauffeur die het nodig vond om moeilijk te doen terwijl hij met een klapband langs de weg stond.

Een klapband krijgen kan gebeuren natuurlijk en dat is niet fijn want met zo'n klapband is het lastig rijden. Dus stuurde Rijkswaterstaat er een berger op af om de vrachtwagen weg te takelen. Gewoon, om hem te helpen.

De chauffeur vond dat echter om onduidelijke redenen niet zo leuk en weigerde om mee te werken. Daarbij vond hij het nodig om een weginspecteur te bespugen en de bergers te bedreigen met een klauwhamer. Wat een gek ben je dan.

Uiteindelijk sloot de man zichzelf op in de cabine. Marechaussee en politie moesten opgetrommeld worden om hem eruit te halen en aan te houden. Dat maakte eindelijk de weg vrij om de vrachtwagen te takelen, waarna de lange file geleidelijk aan oploste.

Zucht... Hoe zou de beste man zelf vinden dat het gaat? "Geweld tegen hulpverleners, waaronder ook Rijkswaterstaat en bergers, wordt niet getolereerd. Die zonden mag de verdachte nu overdenken in zijn cel", aldus de verkeerspolitie op Facebook.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml