Trump gaat NOOIT stoppen
Buitenland

Trump gaat NOOIT stoppen.

Terwijl de gemoederen ook binnen de eigen gelederen hoog oplopen vanwege een uitgelekt filmpje, denkt de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump er niet aan om uit de race voor het presidentschap te stappen.

In het filmpje, vandaag gepubliceerd door The Washington Post, is onder meer te horen hoe Trump opschept over hoe de vrouwtjes hem vanwege zijn sterrenstatus van alles laten doen. Zoals hen pardoes grijpen bij de flamoesjes. The Donald ging door het stof, maar voor verschillende Republikeinen is het filmpje de druppel die de doch reeds goed met drek gevulde emmer doet overdruipen.

's Werelds meest besproken seksist heeft echter geen boodschap aan de oproep van zijn partijgenoten om het veld te ruimen en eventueel plaats te maken voor running mate Mike Pence. "Ik zal me nooit terugtrekken. Ik zal me nooit in mijn leven terugtrekken", verklaart Trump tegenover The Washington Post.

De Republikein verklaart juist veel steun te hebben binnen zijn partij, mede vanwege het feit dat Hillary Clinton zijn tegenstander is. "Ze is zo slecht. Ze is zo'n gebrekkige kandidaat", aldus Trump. "Het opnemen tegen haar maakt het een stuk makkelijker."

Alle artikelen geladen. Overzicht →