Trump: gelooft Hillary wel?
Buitenland

Trump: gelooft Hillary wel?.

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump rakelt graag complottheorieën op, maar bedacht er vandaag vrolijk zelf een: hij trok Hillary Clintons geloof in de Heere Jezus in twijfel. 

Trump vroeg zich af waarom er zo weinig bekend is over het spirituele leven van zijn Democratische tegenstreefster. Vanwege de dertig jaar dat ze in het publieke domein zichtbaar is kent ze voor de rest immers vrijwel geen geheimen meer. Hij deed deze uitspraken vandaag bij een campagnebijeenkomst voor - quelle surprise - vooraanstaande conservatieve reli-leiders, aldus The Hill.

"Ze (Hillary, red.) is jaar na jaar in het publieke domein, en er is geen - er is niets over haar", aldus Trump over Hillary's geloofsbelijdenis. "Er is zeg maar niets bekend. Het wordt een vervolg van Obama maar dan slechter, omdat je bij Obama op je hoede was. Bij Hillary ben je dat niet, en het wordt slechter."

Bij openlijke ongelovigheid verandert men in 'Murica direct in politiek drijfhout. Van de 535 leden van het Congres is er welgeteld één openlijk niet in de Heer. Homo's, mormonen en zelfs moslims scoren nog altijd beter dan afvalligen qua verkiesbaarheid

Alle artikelen geladen. Overzicht →