Trumpvriend Kanye draait door
Entertainment

Trumpvriend Kanye draait door.

Kanye West houdt van ophef, maar zelfs voor zijn begrippen heeft de ophef een hoogtepunt bereikt. Eerst kreeg hij zijn fans woedend door zijn steun voor Donald Trump uit te spreken (hoewel hij ook bekende niet gestemd te hebben). Vervolgens werd hij boos op Hillary Clinton én Beyoncé en zegde hij meerdere concerten af. En nu gaan er geruchten dat hij geboeid is afgevoerd naar het ziekenhuis voor een 'psychische evaluatie'. Gaat het, Kanye? 

Volgens de Volkskrant staat zijn hele tournee, die tot oud en nieuw zou duren, op losse schroeven. Tot nu toe werden alleen concerten in Los Angeles en Fresno afgezegd, maar tegen zijn crew zou de rapper al hebben gezegd dat 'the concerts are nixed.'

De afzeggingen zouden iets te maken hebben Kanye's steun voor Donald Trump, waarmee hij de zich de woede van zijn fans op de hals haalde. Tijdens een concert in San José zei de rapper al dat hij op Trump zou hebben gestemd:   

Iets later werd hij boos op Hillary, Beyoncé, Jay-Z en de media. Vervolgens stormde hij na een mic drop boos het podium af.  

Of de rapper gewoon met het verkeerde been uit bed is gestapt, of dat er echt iets aan de hand is, is onduidelijk. Volgens TMZ is de man van Kim K. geboeid afgevoerd naar het ziekenhuis voor een ernstig slaaptekort, maar vanuit het West-kamp blijft het tot nu toe stil.

Alle artikelen geladen. Overzicht →