Trump wil ex-geliefde Bill Clinton uitnodigen
Buitenland

Trump wil ex-geliefde Bill Clinton uitnodigen.

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft gedreigd voor het tv-debat met Hillary Clinton een voormalige geliefde van haar man Bill uit te nodigen. De New Yorkse miljardair reageerde daarmee op de mededeling dat Mark Cuban morgen prominent op de eerste rij zal zitten.

Deze eveneens schatrijke zakenman is een uitgesproken fel tegenstander van Trump en een belangrijke sponsor van Clinton.

Trump liet via Twitter weten dat wanneer Cuban vooraan plaatsneemt, hij wellicht Gennifer Flowers in de stoel naast hem neerzet. Flowers onthulde in 1992 toen Bill Clinton campagne voerde voor het presidentschap dat ze jarenlang een buitenechtelijke relatie met hem had. De Democraat ontkende dat toen ten stelligste, maar in 1998 gaf hij onder ede alsnog toe ooit een seksuele verhouding met haar te hebben gehad.

Flowers ziet er bepaald niet tegenop morgen in beeld te komen. "Hi Donald. Je weet dat ik in jouw hoek sta. Ik wil het debat absoluut bijwonen", reageerde ze op de Trumps tweet. Diens campagneleider Kellyanne Conway zei vandaag tegen CNN dat van een "formele" invitatie geen sprake is.

Alle artikelen geladen. Overzicht →