Trump wint eerste rechtszaak van Stormy Daniëls
Buitenland

Trump wint eerste rechtszaak van Stormy Daniëls.

Tsja, Stormy Daniëls en haar aandachtsgeile gedrag spelen weer eens op. Stephanie Clifford, zoals haar echte naam luidt, heeft zojuist een rechtszaak tegen haar aartsvijand Donald Trump verloren. Inzet in de zaak was een tweet die 'The Donald' postte, waarin hij Daniëls beschuldigde van oplichting.

Het verhaal begon als volgt: Daniëls beweerde in 2011 te zijn bedreigd door een man, nadat ze blut was en haar verhaal voor 11.500 dollar wilde verkopen aan een roddelblad. Op een parkeerplaats zou ze zijn benaderd door een man, die haar zou hebben gewaarschuwd Trump met rust te laten. Bovendien zou hij Daniëls' dochtertje hebben aangekeken, waarna hij gezegd zou hebben: "Dat is een mooi meisje en het zou zonde zijn als haar moeder wat zou overkomen."

De pornoactrice besloot daarop haar verhaal toch maar niet te vertellen. Dit jaar deed ze dat wel met als toevoeging een robotfoto van de vermeende aanvaller. 

Trump reageerde daarop met een onderstaande tweet. Vrij vertaald: Een tekening jaren later van een niet bestaande man. Een oplichterstruc om de Fake News media te bespelen. (En dat weten ze!).

Daniëls rook weer geld en spande een rechtszaak aan. De rechter is van mening dat Trump zich nergens schuldig aan heeft gemaakt en classificeert de uitspraken als vrijheid van meningsuiting. Het verlies betekent dat Daniëls ook de proceskosten nog eens zelf moet ophoesten. Het zal u niet verbazen dat de professioneel-benenspreidster in beroep gaat. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →