Truttenclub wil alcoholgetrut op festivals 

03 augustus 2017 - 11:02

De enige manier om een festival een beetje draaglijk te houden, is door starnakelbezopen te raken en/of stijf van de drugs te staan. Met 58723592754 hipsters op een zompig veld naar kutmuziek luisteren voor 341 euro excl. reserveringskosten en drankmuntjes voor € 3,50 is gewoon voor helemaal niemand leuk.

Maargoed, dit is Nederland, hier gaan we met ons allen afspreken dat we op een aangewezen plek, op een vooraf bepaald moment, tegen retecommerciële prijzen met ons allen lekker gek vrij en wild en los mogen doen. 

En dus heeft de totaalvertrutting en hyperbetutteling ook zijn pijlen gericht op de roedeltjes lekker gekke veertigerwijven die hun vinexleven 1 weekendje mogen afwerpen, op de belegenjongensgroep die al sinds 1995 elk jaar mezzuh alluh JONGUH naar Pinkpop mogen van hun vrouwtjes en op de strontvervelende hipsters die de polsbandjes van obscure festijnen met namen als Groundhog Gay, Your Mother Should Know en Out Back Extravaganza langzaam van hun bleke armpjes af laten rotten in de herfst.

Want.

Of we voortaan niet kunnen VERBIEDEN dat mensen aan de festivalbar meer dan 2 drankjes kopen. Want straks worden mensen nog dronken, of gaan mensen zomaar zelf bepalen hoe veel zij willen drinken! 

Formeel is het om te voorkomen dat mensen extra drank kopen teneinde dit te kunnen distribueren aan minderjarigen, maar leer ons truttenclub STAP kennen: die haten plezier, die haten zelfbeschikking en die haten festivals. Op dat laatste punt hebben zij op zich volkomen gelijk, maar blijf godverdomme met je zure grefotengels van het enige plezierige element van een festifaal af: de drankvoorziening. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie