Tsunami autobranden overspoelt nu ook Den Bosch 

02 oktober 2017 - 13:40

Nederland, autobrandenland. Of het wellicht een trend is onder 'jongeren', auto-hatende GroenLinks-activisten, een virus waardoor mensen veranderen in autopyromanende zombies of misschien een soort lobbycomplot van ligfietsproducenten, niemand weet het. Zeker is wel dat steeds meer auto's in Nederland aan het affikken zijn.

Een greep uit de steden waar auto's al lang niet meer veilig kunnen worden geparkeerd: Amsterdam. Utrecht. Ede. Culemborg. Den Bosch.

De politie heeft steeds maar weer geen flauw idee wie de dader is, komt ook na maanden niet met verdachten op de proppen en lijkt de strijd tegen de autobrandpyromanen al lang te hebben verloren. (Niet dat de politie mankracht heeft of überhaupt een beetje werkende organisatie is.)

In Culemborg zijn reeds zoveel auto's afgefikt dat de burgemeester (GroenLinks) en politie de schuld maar aan de media hebben gegeven, om toch een beetje dader te vinden.

Ook in Den Bosch lijkt de autopyromanen geen strobreed in de weg te worden gelegd. Al meer dan een jaar fikken vooral automobielen in de Derde Rompert af. Zonder dat de politie iets doet, zonder dat de gemeente de veiligheid van burgers en hun goederen kan garanderen.  

Het wachten is nu op dodelijke slachtoffers. En natuurlijk op de immer 'stevige' maatregelen van de gemeente zoals daar zijn: 'meer cameratoezicht' en 'meer politiepatrouilles'.

Wij raden bewoners van Den Bosch een fiets aan. En een reservefiets. Met loden banden. En een afsluitbare garage, inclusief prikkeldraad, waakhonden, gewapend beton, inclusief automatisch sprinklersysteem. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie