TT Assen: acht aanhoudingen
Binnenland

TT Assen: acht aanhoudingen.

Het TT Festival in Assen was weer een gezellige bedoening volgens de hermandad. Ondanks de gezelligheid werden er acht personen aangehouden voor wapenbezit, mishandeling, bedreiging en belediging van wetsdienders.

Een 27-jarige dame uit Hoogeveen was ook uit op gezelligheid. Zo werden er in haar tas een mes, pepperspray en drugs gevonden. Nog een gezellige bezoeker trapte een verkeersregelaar omdat hij vond dat hij te lang moest wachten voordat hij door kon lopen, zo weet het AD.

Nog meer gezelligheid

De politie hield verkeerscontroles en schreef meer dan veertig bonnen uit voor bumperkleven, rijden onder invloed, onverzekerd rijden, geen rijbewijs en het door rood knallen. 21 auto's werden tijdens de gezelligheid in beslag genomen, omdat de eigenaren de belasting nog wat centjes schuldig waren. De 'leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker'-organisatie cashte voor 26.000 euro aan openstaande betalingen. Een bezoeker die helemaal vanuit Zweden kwam, zal het vermoedelijk minder gezellig hebben gevonden. Zijn motor werd voor het hotel waar hij verbleef door jatmozen gepikt.

Alle artikelen geladen. Overzicht →