Tuig mept moeder en 3-jarig zoontje van fiets 

23 maart 2018 - 09:09

Mogge, y'all. De schrik zit er nog goed in bij een 28-jarige moeder en haar 3-jarige zoontje. Vorige week woensdag vielen zij ten prooi aan zinloos geweld, werden in Tilburg door een groep jongeren van hun fiets geslagen. Gewoon, omdat de moeder haar fietsbel gebruikte in een poging de groep te passeren.

Want ongegeneerd langs een groep jongeren fietsen, dat doet veel met de egootjes van de heren. De fietsbel was dan ook aanleiding voor pesterijen, zo ging de jeugd expres langzamer fietsen, werd de vrouw uitgescholden en uiteindelijk met een stoot tegen haar slaap van haar rijwiel gemept.

Volgens de partner van de vrouw was de klap dusdanig hard, dat het slachtoffer in het ziekenhuis even dreigde haar bewustzijn te verliezen. Het zoontje heeft een licht trauma overgehouden aan de mishandeling van zijn moeder.

De partner is des duivels en heeft vijfhonderd euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt naar de verantwoordelijken voor de laffe daden. De politie is op zoek naar een getuige op een gele ov-fiets, die zou de daders tegengehouden hebben.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie