Tuig slaat vader voor ogen zoontjes in elkaar

Tuig slaat vader voor ogen zoontjes in elkaar 

05 juli 2023 - 10:32

Wie oh wie weet er meer over deze randdebielen? Een 41-jarige man is mishandeld onder de ogen van zijn nog jonge kinderen door onvervalst tuig. Dit tuig reed met de auto over het fietspad en de vader had het gewaagd om middels 'een gebaar' duidelijk te maken dat dit niet de bedoeling is.

Dit vond allemaal plaats op zondag 14 mei op de Calandkade in Den Haag. De twee kids spelen op de stoep. Op het moment dat de auto over het fietspad rijdt, laat de vader middels het gebaar en handen in de lucht weten hier niet zo van gediend te zijn. Als de auto de hoek omrijdt maakt hij nog snel even een foto, en dat had hij beter niet kunnen doen.

Want in plaats van dat de twee heren zeggen: "Oh sorry meneer. Sorry dat wij in onze auto over het fietspad rijden. Sorry dat wij te lui zijn om de juiste route te zoeken. Sorry dat wij schijt hebben aan onze omgeving", stappen ze uit en rennen op het slachtoffer af. Hij wordt geduwd, geslagen en stevig bij zijn nek gepakt, waardoor hij op de grond terecht komt , meldt Omroep West.

En de kinderen, die hebben alles gezien en zijn weer een trauma rijker. Wij helpen de politie bij deze graag een handje, dus: wie oh wie weet meer. Tips melden kan hier. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml