Tuigvlogger Ilgun duidt Turkse coup
Entertainment

Tuigvlogger Ilgun duidt Turkse coup.

Kijk aan, hier zat de wereld op te wachten: een analyse van het religieus-politieke krachtenveld in Turkije, door een jongen in het hart van de Turkse democratie, namelijk Zaandam Poelenburg.

Mulititalent Ismail Ilgun (vloggen, Vomarren, bedreigen) heeft zijn onuitputtelijke talent nu aangewend voor het schrijven van zijn politieke autobiografie. 

In de column valt te lezen hoe hij als ontspoorde tiener in handen viel van aanhangers van Fethullah Gülen, die hem afschuwelijk...eh... hielpen met huiswerk en hem vertelden vooral hard te werken op school. Schandalig natuurlijk want Ismail had al snel, na een paar jaar ofzo, in de gaten dat zij een sinistere coup in Turkije aan het voorbereiden waren. Een lezing die volledig is bedacht en gepropageerd door de Ottomaanse Sultan Erdogan.

En nu vindt Ismail het jammer dat er zo veel gedoe is, pfff stom, superlastig voor de Turkse bevolking. EINDE. 

Na tuiglabel TopNotch en geweldsverheerlijkende courant AD moet die knul nog een contract krijgen, als politieke pundit op de NPO bijvoorbeeld. Buitenhof, Nieuwsuur, iemand nog plek voor een quotumallochtoon jongen met andersculturele inzichten, die zichzelf 'strijder van Erdogan' noemt? 

Alle artikelen geladen. Overzicht →