Tuigvlogger Ismaïl wil excuses van Rutte 

30 september 2017 - 14:56

Het whitewashen van tuig door onder meer het AD en platenlabel TopNotch gaat doorrrrr....! Ismaïl Ilgun kreeg op een presenteerblaadje een mediacarriere aangeboden omdat hij een onhebbelijk, radicaal en dreigend sujet was. Van alle Turks-Nederlandse jongeren die een rolmodel hadden kunnen zijn, moest het kennelijk dit figuur worden. 

Nu is de 'tuigvlogger' naar eigen zeggen 'goed bezig'. Hij mag positieve praatjes houden voor de motivational lemmingen van TedX. Hij blowt niet meer. Werken is nog wel een ding, van 9 tot 5 stomme dingen doen zoals de rest van Nederland blieft meneer niet. Maar verder, een engeltje is het, als we zijn werkgever AD mogen geloven.

Dus. Mark Rutte. Met je 'tuig van de richel' over die lieve Zaanse Tuigvlogger. WAAR BLIJVEN DIE EXCUSES?

"Ismaïl wordt moe van het sorry zeggen voor alles wat er gebeurd is. Waarom zegt Rutte niet een keer sorry? ,,Hij noemde mij tuig van de richel, maar nu ik goed bezig ben, is hij stil.’’ "

Aha, dus als je werkeloos bent en GEEN overlast veroorzaakt en mensen bedreigt, moet de premier je complimentjes geven en zijn eerdere oordeel over tuiggedrag, dat zo extreem was dat het wekenlang de landelijke pers haalde, publiekelijk herzien. Maar natuurlijk. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie