Politie bekeurt tütertürken, want luisteren niet
Binnenland

Politie bekeurt tütertürken, want luisteren niet.

Huwelijken zijn altijd fraai. Vooral als er Nederlandse Marokkanen en/of Nederlandse Turken betrokken zijn bij de feestelijkheden, want dan draait de claxon overuren en is men zó gelukkig dat er gewoon op straat gedanst wordt, de verkeersregels voor even niet bestaan en mede-weggebruikers gevaar lopen.

Bovenstaand gebeurde afgelopen zaterdag exact in Bergen op Zoom, waar de politie na meldingen van overlast eerst nog vriendelijk waarschuwinkjes kwam uitdelen aan het feestgedruis.

Nu weet iedereen, behalve de politie en aanhangers van GroenLinks en D66, dat vermanen bij sommige Nederlanders helemaal niets uithaalt. Alhoewel, meteen een boete uitschrijven had waarschijnlijk een etnisch profileren televisie-item opgeleverd. En een toespraak op de landelijke televisie van Peter R. de Vries. En een aanklacht tegen de bewuste politieagenten. En een intern politieonderzoek. En een om een debat smekende Mourad Taimounti die in 2004 een rechts-extremist heeft zien toeteren, maar waar de media niets over hebben bericht.

Goed, ondanks de waarschuwing gingen de de wanordelijkheden (tüteren, midden op de weg uit de auto stappen om gewoon spontaan te gaan dansen en compleet schijt hebben aan de verkeersregels helaas gewoon door. 

En dus restte de politie geen andere optie dan bekeuren. Een woordvoerder van de politie roept op tot "fatsoenlijk gedrag" bij bruiloften. Aangezien men er bij de politie niet helemaal zeker van is dat dat ook echt bij iedereen doordringt is het tegenwoordig zelfs zo gesteld dat wanneer men lucht krijgt van een aanstaand huwelijk, de politie contact opneemt met de organiserende partij om te vragen of men zo lief wil zijn zich aan de regels te houden.

Alle artikelen geladen. Overzicht →