Twee Waalse docenten doen meisje van 15
Buitenland

Twee Waalse docenten doen meisje van 15.

Smeerlapperijen in het meest Waalse gedeelte van België. Twee leraren hebben in Virton gesekst met een leerlinge in de tijd dat het meisje nog maar krap aan 15 was.

Het 15-jarige meisje kreeg een relatie met de eerste leraar in december 2014, hij had namelijk al een poosje een oogje op het meisje. Het resulteerde in een seksuele relatie. Even later vond de tweede leraar dat hij wel mee mocht snoepen en had ook seks met haar. 

Een derde leraar viel het op dat de meisje last had om voldoende punten te scoren op school. Deze leraar ontdekte uiteindelijk hoe dat kon en adviseerde het meiske een klacht in te dienen. Dat deed ze, maar trok hem even later snel weer in. Het parket had inmiddels de klacht al gezien en kan zonder daadwerkelijke aangifte in dit soort zaken toch op onderzoek uit.

De twee foute docenten moeten binnenkort voor het bankje verschijnen. Er kan hun geen verkrachting ten laste gelegd worden, daar het meisje ouder was dan 14 en er mee instemde. Volgens Het Nieuwsblad is het duo nog steeds werkzaam op de school. Het meisje van inmiddels 17 jaar is al wel van school en zelfs al verhuisd.

Alle artikelen geladen. Overzicht →