'Tweede aangifte The Voice binnen bij OM'

'Tweede aangifte The Voice binnen bij OM' 

19 januari 2022 - 15:19

Het houdt maar niet op... Er is nóg een aangifte binnengekomen rond de zedenzaak van het tv-programma The Voice of Holland en opnieuw is die aangifte gericht tegen Ali B. Maar naar eigen zeggen heeft de rapper niks gedaan. Ali B "betwist volledig dat hij enig strafbaar feit heeft gepleegd", aldus zijn advocaat.

En dan moet de nu al beruchte aflevering van Boos nog worden uitgezonden. Zaterdag werd duidelijk dat het programma The Voice of Holland voorlopig is stopgezet wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bandleider Jeroen Rietbergen erkende daarop dat aantijgingen aan zijn adres juist zijn en hij stapte op. Hij had relaties van "seksuele aard" gehad met vrouwen die betrokken waren bij The Voice of Holland, meldde hij. Maandag maakte Linda de Mol bekend dat ze haar relatie met Rietbergen heeft verbroken en haar werkzaamheden voorlopig stillegt.

RTL cancelt Ali B.

Bij RTL wachten ze de bui niet af en stoppen ze de samenwerking met Ali B gedurende het onderzoek naar seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Dat heeft een woordvoerder van RTL bevestigd aan het ANP.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml