Twente-fans staan in de rij voor eerste divisievoetbal
Binnenland

Twente-fans staan in de rij voor eerste divisievoetbal.

FC Twente, dat afgelopen zondag extra hard hun best deed één wedstrijd voor het seizoenseinde de Eredivisie de rug toe te keren (5-0 nederlaag bij Vitesse), begon vandaag met de jaarkaartverkoop voor volgend seizoen. 

En wat een daverend succes is dat. Supporters, die de afgelopen 35 jaar tot vervelens toe potjes tegen Ajax, Feyenoord en PSV moesten bijwonen, kunnen vanaf komend seizoen eindelijk eens een ander kaliber teams in de Grolsch Veste ontvangen. Wat te denken van aantrekkelijk affiches met Jong AZ, FC Oss en Helmond Sport als tegenstanders?

Supporters komen dolgraag 

Het animo onder de supporters is dan ook overweldigend. Binnen drie uur tijd verlengden meer dan 2.000 fanaten hun seizoenkaart. De club heeft besloten de prijs van seizoenkaarten met twintig procent te verlagen.

Opmerkelijk is dat de club bij een verlenging een optie geïmplementeerd heeft waarbij men zelf kan kiezen of zij gebruik willen maken van die korting, of dat zij alsnog liever de volle mep willen betalen. Of er ook daadwerkelijk mensen zijn die graag meer betalen is niet bekend. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →