Twintig jaar na moord op Pim is het probleem erger geworden

Twintig jaar na moord op Pim is het probleem erger geworden 

04 mei 2022 - 11:19

Twintig jaar na de moord op Pim Fortuyn doen Nederlandse media en politici er álles aan om zijn inzicht dat de islam een achterlijke cultuur is, te ontkrachten. Van handlangers van de moslimbroederschap en Turkse fundamentalisten in de Tweede Kamer, tot een breed besef bij media dat het goed zou zijn om vrouwen met een hoofddoek een pontificaal podium te geven. Dat de islam en rabiate aanhangers van de cult ‘goed volk’ zijn, moet door de strot gedouwd. Qronashit, D66-beleid en islam: alles draait om beeldvorming.

En dat terwijl de islam en moslims, twintig jaar na de moord op Pim Fortuyn, alleen maar nóg meer bewezen hebben een achterlijke cultuur te zijn. Moordaanslagen in Parijs, Zaventem, Nice, Barcelona, Londen, op kerstmarkten in Duitsland en alle plekken die ik vergeet, onderstrepen Fortuyns gelijk twintig jaar na dato nog steeds.

Dat Nederland twintig jaar geleden al vol was en met dag voller geraakt, is de andere waarheid die Nederlandse media en politici ontkrachten. 111 opvangplekken zijn inmiddels niet meer genoeg voor de 800 vreemdelingen die wekelijks aankloppen voor gratis bed, bad, brood, huis en uitkering – voor de rest van hun leven. Waar het toe dient in een samenleving waar Nederlanders al geen huis meer kunnen vinden en de inflatie het dagelijkse leven nóg duurder maakt zonder dat de belastingdruk omlaag gaat, kan niemand uitleggen.

Het dient ook nergens toe, het geven van een podium aan mensen met een hoofddoek. Perfect gemake-upte (gephotoshopte?) gezichten, ingepakt in lappen sieren covers als de bijlage van het FD. En zag ik het nou goed, een Bevrijdingsdag-poster waarop een gehoofddoekte vrouw te zien is? Wereldwijd vechten honderden miljoenen vrouwen voor bevrijding van de islam, maar wij zijn zo woke om een slachtoffer te positioneren als bevrijd. Er is een speciaal plekje in de hel voor communicatie-adviseurs, beeldvormingsspecialisten, beleidsmakers, politici en mediamensen die meegaan in het islamitische narratief van islamitische mannen dat het in lappen hullen van vrouwen, ‘bevrijding’ betekent. Of ‘eigen keus’ zou zijn.

Die covers, posters en rabiate manipulatie van de beeldvorming is niet voor moslims maar voor alle anderen: wennermaaraan. Pasjemaaraan. Niet zij, maar jij. De boodschap die hoofdredacteuren hun lezers meegeven door ingepakte vrouwen op covers te plaatsen of een vrouw met drie kilo aan lappen op haar hoofd ‘columns’ te laten tikken is bedoeld voor uit de klei getrokken Nederlander en alle andere liberalen. De hoofddoek gepositioneerd als de blonde huisvrouw die ons moet entertainen met ‘een herkenbaar inzicht in het leven van de doorsnee Nederlandse maar islamitische vrouw’. Johan Derksen en co zouden acuut door woke Nederland vergeven worden als ze een voddenvrouw een vaste plek aan tafel zouden geven. Alles om achterlijkheid te laten landen. Het valt niet uit te leggen dat het niet geëmancipeerd, niet liberaal, niet vooruitstrevend laat staan veilig is om predikers van de islam, vrouwen met hoofddoek door onze strotten te duwen. Heus, je door Johan Derksen, zijn hele elftal plus de redactie van VI Vandaag dronken laten voeren in een huis vol kaarsen, is veiliger dan islamitische vrouwen tot volwaardig gesprekspartner te bombarderen.

Twintig jaar na de moord op Pim Fortuyn is de islam nog steeds een achterlijke cultuur en Nederland alleen maar voller. Wie dat ontkent, wil niet leven in vrijheid maar effent de weg voor onderdrukking en geweld. Dan maar dood. Want het probleem meneer, en mevrouw ook, is alleen maar erger geworden.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.