Twitter in handen van Elon Musk, Trump keert niet terug

Twitter in handen van Elon Musk, Trump keert niet terug 

26 april 2022 - 11:00

Het favoriete digitale kippenhok Twitter is dan toch echt overgenomen door Tesla-voorman Elon Musk. Liefst 44 miljard (!) dollar is daarmee gemoeid. Musk belooft nu vanalles om Twitter nog beter te maken dan het al is, maar dit betekent in elk geval niet dat de Amerikaanse president Donald Trump zal terugkeren.

Op zich jammer, want om hem konden we af en toe tenminste nog lachen. Maar Trump geeft nu aan dat als zijn account gedeblokkeerd zal worden, hij niet zal terugkeren. 

Net als 'onze' Geert Wilders laatst, werd Trump van Twitter verbannen. Dit was omdat hij na de bestorming van het Capitool in Washington op 6 januari vorig jaar werd beschuldigd van opruiing. "Ik keer niet terug op Twitter, ik blijf op Truth", zei Trump tegen de Amerikaanse nieuwszender Fox News.

De oud-president refereerde daarmee aan zijn eigen netwerk Truth Social, dat in februari gelanceerd werd.Trump zei wel dat hij blij is met de overname door Musk. "Hij zal verbeteringen aanbrengen en hij is een goede man", aldus Trump.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml