Twitterbaas Elon Musk: 'Ga eens harder werken voor je geld'

Twitterbaas Elon Musk: 'Ga eens harder werken voor je geld' 

16 november 2022 - 13:15

Elon Musk, de kersverse baas van Twitter, eist van zijn personeel dat het wat beter zijn best gaat doen. Werknemers van Twitter moeten voor morgenmiddag laten weten of ze bereid zijn om harder te gaan werken voor het sociale medium. Anders kunnen zij hun koffers pakken en vertrekken.

In een verplicht te ondertekenen formulier staat dat de medewerkers moeten beloven om "lange dagen op hoge intensiteit" te gaan werken. De nieuwe eigenaar gaf zelf het goede voorbeeld door de e-mail hierover rond middernacht lokale tijd naar het personeel te sturen.

"Als je zeker weet dat je deel wilt uitmaken van het nieuwe Twitter, klik dan ja op onderstaande link", staat in de e-mail van Musk. "Twitter zal extreem hardcore moeten zijn. Alleen uitzonderlijke prestaties zullen een voldoende opleveren." Iedereen die zich hier niet op toelegt, krijgt de zak en een ontslagvergoeding van drie maanden.

Sinds zijn overname eind vorige maand heeft de miljardair al de helft van het personeel van Twitter ontslagen. Het zal vast niet lang duren voordat er uit eigen beweging nog meer vertrekken.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml