TwitterFittie Lange Frans en Pannekoek na conference

TwitterFittie Lange Frans en Pannekoek na conference 

03 januari 2022 - 12:10

Dan toch nog even over de oudejaarsconference van Peter Pannekoek. Lange Frans werd door de cabaretier nogal op de hak genomen, evenals pauperkabouter Lil' Kleine overigens. De rapper van weleer heeft namelijk als complotdenker het licht gezien en zag daardoor onder andere zijn kanaal op YouTube verwijderd worden.

Pannekoek grapte dat Lange Frans "de enige rapper is waarbij je dyslexie in de nummers terughoort”. Lange Frans schrijft nu in een Twitterbericht naar de cabaretier: "Je bent niet eerlijk. De man met het grootste publiek uithalen naar een dyslectische rapper zonder YouTube-kanaal. Staat genoteerd. Ik zie je wel als ik je zie.”

Pannekoek deelde het bericht op zijn Twitter en schreef: "Ik neem mijn woorden terug. ’Ik zie je wel als ik je zie’ is best poëtisch voor een dyslectische rapper.” Overigens voor Pannekoek een reden om te benoemen dat hij geen aangifte gaat doen.

En Lil' Kleine? Die heeft nog niet gereageerd op zijn nieuwe nickname. Wel is de domeinnaam pauperkabouter.nl geclaimd waar nu wordt doorverwezen naar de doneerpagina van Blijf Groep, een organisatie die zich inzet tegen huiselijk geweld.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml