U bent islamofoob!
Binnenland

U bent islamofoob!.

Goedemorgen Nederlandse burger! U heeft geen enkel vertrouwen in uw islamitische medemens. Zo is er bijna niemand te vinden die ook echt nog gelooft dat moslims gezellig gaan integreren in de Nederlandse samenleving. Zegt de Telegraaf en dat is de grootste krant van Nederland (van alle kranten, maar toch).

Verder bent u steeds minder positief over moslims anyway, maakt u zich voorzal zorgen om jonge moslims en denkt u massaal dat volledige integratie van moslims in de Nederlandse samenleving helemaal nooit, never ever, gaat lukken (dus ook niet met nog meer subsidie of nog meer Meiden van Halal of nog meer demonisering van Baudet-Wilders-Alt-right-andersdenkenden).

Nou, dan is de conclusie heel simpel: u bent islamofoob! En een racist!

De komende dagen zullen DWDD, Volkskrant, NRC, Parool, BNNVARA, Twitter, Radio 1, D66, GroenLinks, de PvdA en mensen die sociaalwetenschappelijk onderzoek doen aan de UvA dit ook bevestigen.

Foei Nederlandse burger, foei! Moeten we dit willen en hebben we dit afgesproken met z'n allen in dit gave land? Wij zijn nu even een pannetje soep naar onze moslimbuurvrouw brengen.

Heeft u vertrouwen in integratie Nederlandse moslims?
Ja
Nee
Laat me met rust!
survey maker
Alle artikelen geladen. Overzicht →