U subsidieerde luxe boottochtjes voor bejaarde homo's
Binnenland

U subsidieerde luxe boottochtjes voor bejaarde homo's.

Weet u wie ook regenboog LGBHTIQ homoseksueel zijn (behalve Gordon)? 50-plussers! En daarom varen ook deze roze ouwe besjes graag mee met die Canal Parade van de jaarlijkse Gay Pride te 020. Dat ging jarenlang doodleuk op uw kosten (uiteraard).

Want ja: homoseksueel, vijftiger, dat riekt al snel naar een 'minderheidsgroepering'. Dus knallen de deksels van subsidiepotjes als kurken van champagneflessen. Nederland Uw Land is gék op 'minderheden', dat zult u voelen ook. In uw portemonnee.

Hoeveel u de afgelopen, mogelijk tientallen, jaren exact heeft uitgegeven aan luxe hapjes, aankleding van boot, artiesten, catering, inschrijfgeld und so weiter voor een dagje meevaren met 50 plussende HoLeBi's in de Canal Parade is onbekend, maar gemiddeld ging er zo'n 25.000 euro per jaar doorheen.

Volgens het ministerie van Onderwijs (lol, het gaat zo fantastisch met het onderwijs in Nederland dat de taxpoet gerust naar luxe vaartochtjes kan!) is dat geld nuttig besteed want: "Bewustwording van homoseksuele ouderen."

Juist ja. Goed dat we daar een ministerie van Onderwijs voor hebben. Je moet niet willen dat straks niemand bewust is van het feit dat ook homoseksuelen gewoon ouder worden dan 50. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →