Uit het niets: Oostenrijkse/Egyptische prikker (L) islam
Buitenland

Uit het niets: Oostenrijkse/Egyptische prikker (L) islam.

Een man met een mes die gelieerd is aan de islam. Dat is vast weer een hetze vanuit het rechtse kamp, met als doel pure zwartmakerij. T'is toch potverdorie moeilijk voor te stellen wanneer vrede een kernwoord is binnen de religie van de, jawel: vrede, dat het 'slachtoffer' wordt neergezet als iemand die zich niet aan zijn religie conformeert en daarmee alle andere vredelievende moslims in hun rug steekt?

De man die gisteren met een steekwapen op een militair instak bij de Iraanse ambassade in Wenen, blijkt er radicaalislamitische ideeën op na te houden. Sorry aan alle politiek correcte poppetjes die moeite hebben met het woord islam in combinatie met geweld, we hebben dit van Oostenrijkse autoriteiten. Het is hun schuld. Wij zijn lief.

Zij concluderen dat na huiszoeking en na het doorspitten van de laptop van de 'Oostenrijker' met Egyptische wortels (vanaf nu: Oostenrijker). We mogen ondanks dat de man een aanslag pleegde op het leven van de soldaat niet spreken van een terrorist/jihadist of een geradicaliseerd iemand. Wel politiek correct blijven, vrienden. Het woord sympathieën volstaat hier volgens Oostenrijk.

Dit gezegd hebbende: wie houden we nu eigenlijk voor de gek?

Militair leeft nog door steekwerend vest

Afijn, gisteren meldden wij u dat het echte slachtoffer, de soldaat dus, er vanaf kwam met slechts een snijwond in zijn bovenarm. Nu weten we inmiddels ook dat de man nog in leven is doordat hij zijn lichaam had voorzien van een steekwerend vest. Er werd namelijk meermaals in het vest gestoken.

Onderzoeksvoer = het motief. Wat zou dat nu kunnen zijn? Kunt u Oostenrijk daarmee helpen? Het zou kunnen dat zij op het forum naar uw reacties kijken. Kunnen we helaas niet beloven.

Alle artikelen geladen. Overzicht →