Uitbehandelde Eiffeltoren-aanvaller weer in behandeling 

08 augustus 2017 - 13:27

Europa is ziek. Terminaal. Op sterven na dood. Niet meer te redden. Inmiddels verworden tot het continent van de vrede, waar aanhangers van de religie van de vrede kunnen doen en laten wat ze willen. Zo was er afgelopen zaterdagavond een negentienjarige aanhanger van die vredelievende religie die al "Allahoe Akbar" tetterend bij de Eiffeltoren in Parijs wat militairen aan zijn mes wilde rijgen.

De Mauretanische terreurknaap was slechts een paar dagen eerder ontslagen uit een psychiatrische kliniek en compleet genezen verklaard. Hij was dusdanig genezen, dat zijn aandacht direct weer uitging naar aartsvijand nummer EEN: ongelovige Westerse honden. Zoals u heeft kunnen zien is de behandeling erg goed geslaagd.

ZO goed, dat het Franse Openbaar Ministerie de man na een nieuw psychiatrisch onderzoek gewoon weer terug heeft gestuurd naar de faalkliniek in plaats van eenzame opsluiting in een isoleercel.

Na onze glazen bol geraadpleegd te hebben, willen wij u graag een kijkje in de toekomst geven: de man wordt wederom genezen verklaard, richt een bloedbad aan, Mark Rutte tweet medeleven, moslims verklaren over een niet-moslim, kuddevee verandert massaal Facebook-profielfoto in Franse vlag, want pray for France enzo.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie