Uitgekotste AD-columniste reageert op OPHEF
Binnenland

Uitgekotste AD-columniste reageert op OPHEF.

De meest gehate columniste van Nederland Hanina Ajarai heeft gisteren in het programma RTL Summer Night gereageerd op de massahysterie die is ontstaan als gevolg van haar column gisteren in het AD. 

Zo was de toon van haar column misschien wat aan de harde kant (joh), maar ze bedoelde te zeggen dat ze zich veel makkelijker kan inleven in het leed van iemand als Nouri dan in al die talloze anonieme, want er zijn geen beelden van, slachtoffers van de MH17-ramp. Waarom weet ze niet, maar ze wilde daarmee de nabestaanden absoluut niet kwetsen. Logisch toch? Bekijk hieronder het fragment:

Deze ontboezeming zal wel nog meer ophef opleveren. Steun krijgt ze echter ook, van Rutte-vriendje en mediamoslim Shabir Burhani bijvoorbeeld. Hij gooit de werkelijke reden van de ophef echter op Sylvana-achtige wijze over een andere boeg: "Laten we eerlijk zijn, de reden waarom Hanina Ajarai zo hard wordt aangevallen is ook omdat ze een moslima en Marokkaanse is met hoofddoek." Hij krijgt daarin bijval van voormalige GroenLinks-extremist Anne Fleur Dekker:

Alle artikelen geladen. Overzicht →