Uitgeprocedeerde Armenen nog steeds in kerk verstopt 

11 oktober 2018 - 14:59

Tsja, lieve mensen. Wat gebeurt er uitgeprocedeerdiërs doorkrijgen dat saboteren, blokkeren en bij veel talkshowtjes zielige verhalen op komen hangen uiteindelijk het voor hen gewenste resultaat oplevert? U verwacht dit niet: het creëert een aanzuigende werking, medelijden met eenieder en Mark Harbers komt weer onder grote druk te staan (en buigt).

Zo is er in Katwijk de familie Tamrazyan. Het gezin, dat bestaat uit papa en mama Tamrazyan en hun drie kinderen van 14, 19 en 21 jaar oud, heeft al ettelijke malen te horen gekregen dat hun toekomst niet in Nederland ligt.

Zoals met veel uitgeprocedeerdiërs het geval is (We Are Here bijvoorbeeld), weigert ook deze familie zich te conformeren aan het besluit ons land te verlaten.

U heeft allemaal gezien wat massale ophef + 'bedreigingen van links' + "cynische kutkop"-schreeuwende  uitkeringsvrouwtjes met een man als Mark Harbers doen. Dat heeft de familie Tamrazyan ook gezien en daarom besloten zij twee weken geleden onder te duiken in de Katwijkse Gereformeerde Kerk.

Het 'kerkasiel' zou an sich een week in beslag nemen, maar is nu verlengd omdat er geen 'gewenste' oplossing voorhanden is. Daarmee wordt natuurlijk bedoeld: er is geen IND'er op bezoek geweest met een stapeltje paspoorten.

Of die er überhaupt gaat komen is onbekend. Betrokken instanties weigeren elke vorm van informatie naar buiten te brengen. Dat is niet alleen vervelend voor de desbetreffende familie, het laat ook zien dat men niet zo'n haast heeft om te handhaven.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie