Utrecht kan alleen vandaag nog naar de hoeren

Utrecht kan alleen vandaag nog naar de hoeren 

30 juni 2021 - 11:18

Is dat even balen, de voor Utrechters sinds de jaren 80 welbekende tippelzone aan de Europalaan gaat vannacht om 0:00 uur sluiten. Dus, wie nog even een wippie wil maken moet snel zijn.

De tippelzone sluit en moet plaats gaan maken voor woningen, waar er immers net als in de rest van de Randstad veel te weinig van zijn. Maar het trieste van alles is: de gemeente heeft nog geen nieuwe locatie voor de sekswerkers (eindelijk weer aan het 'werk' na alle coronamaatregelen) gevonden. Bewoners van andere wijken in de Domstad zitten immers niet te wachten op al die 'klanten' die langskomen.

Sekswerkers die van de gelegenheid gebruik wilden maken door uit het vak te stappen, hebben hierbij hulp gekregen (hoera!). Anderen weken uit naar andere tippelgebieden of zijn bijvoorbeeld 'ondergronds' gaan werken (goed voor hun veiligheid, maar niet heus).

Het zijn trouwens sowieso barre tijden voor iedereen uit Utrecht die graag naar de hoeren gaat. Meerdere prostitutiegebieden gingen al dicht. Zo sloten de ramen en peeskamers op de Hardebollenstraat in de binnenstad en de prostitutieboten aan het Zandpad omdat er hier sprake was van mensenhandel en uitbuiting.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml