Uw happy end vergoed? In Nederland kan het
Binnenland

Uw happy end vergoed? In Nederland kan het.

Stiekem is elke mannelijke reaguurder er dol op: massages met happy end. Helemaal als u er niets voor hoeft te betalen natuurlijk. Het blijkt dat het regelmatig voorkomt dat zorgverzekeraars deze 'seksmassages' gewoon vergoeden, doordat er door de salons wordt gesjoemeld met de facturen.

Vooral Aziatische massagesalons - maar dat is natuurlijk niet zo verrassend in dit geval - zouden, hoewel exacte cijfers ontbreken, massaal meewerken aan bedrog waarmee een 'happy end' kan worden gedeclareerd, meldt De Telegraaf.

Hoe dat kan? Nou heel simpel, u gooit het gewoon op een akkoordje met het massagesalon die een andere behandeling op de factuur schrijft dan die u ondergaat. Het massagesalon verdient geld en u hebt een gratis hoogtepunt. Uw verzekeraar lapt wel, want weet die veel: het is bijna niet te controleren.

Dat blijkt ook uit de reactie van Zilveren Kruis/Achmea: "We zijn er niet van op de hoogte, maar uitsluiten kunnen we het niet. Als mensen bewust de boel flessen, is het moeilijk daar iets tegen te doen. Dat zie je ook in andere beroepsgroepen", aldus een woordvoerster tegenover de krant van Wakker Nederland. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →