Uw paspoort moet genderneutraal
Raar

Uw paspoort moet genderneutraal.

Een dag zonder genderdrammen en sekse-jengelen is een dag niet geleefd! Uw paspoort moet van de genderneutraal-zeloten zonder m of v worden uitgegeven, orakelt het COC, belangenvereniging voor mensen die lijden aan LHBTQIABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZGinTonic.

Want het is gay pride en het COC en jammerjammer, jankjank, speciaal sneeuwvlokje, kwetsend, rondje biologie ontkennen en HOP weer een veldslagje opgetuigd in de oorlog tegen tradiotionele man/vrouw-identiteiten en rolpatronen.

Identiteiten en rolpatronen die, wij herhalen het maar weer eens, al eeuwen naar volle tevredenheid werken. Identiteiten en rolpatronen die álle ruimte laten aan mensen die zich daar niet in thuis voelen, want hee, het is 2017 dus wees vooral lekker wie je bent. Identiteiten en rolpatronen waar het gros van de mensen (en ook een deel van de transgenders en andere bouwpakketten, laten we niet doen of iedere niet-m/v-persoon het eens is met de huidige gekte) zich graag mee identificeren.

Maargoed, u moet en zal in het kader van ándere politieke agenda's totaal vervreemd worden van alles dat waar en goed is. U moet geconditioneerd worden dat 2 + 2 gewoon 5 is, als een bepaalde groep dat wil. De Grote Genderleugen van 2017 is een voorproefje, een testballon. Het is het optuigen van een raamwerk, een protocol waarmee burgers alles kan worden wijsgemaakt.

Trap er niet in, meneer, mevrouw, wees naar hartelust uzelf en happy pride!

Alle artikelen geladen. Overzicht →