Vaargina mag, kutscan = boete
Raar

Vaargina mag, kutscan = boete.

De Japanse kunstenares Megumi Igarashi maakte 3D-scans van haar vagijn en maakte daar een kano van. Daarom moet ze nu omgerekend 3.250 euro lappen.
Igarashi werd al in 2014 gearresteerd vanwege de boot, omdat de vaargina tegen de strikte Japanse zedenwetten in zou gaan. Zo moet u het bij Japanse porno ook met gepixeleerde beelden doen als de geslachtsdelen in beeld komen, merken ze bij de NOS op. De kutkunstenares vindt dat haar projecten niet onder die wetgeving vallen, omdat ze niet lustopwekkend bedoeld zijn. Daar ging de rechter in mee, door te stellen dat de schaamschuit door de felle kleuren nauwelijks herkenbaar is als vagijn. Maar de digitale scans van haar eigen vagina die Igarashi rondstrooide worden wel als obsceen gekenmerkt door de rechter door hun zinnenprikkelende karakter. De kunstenares komt er nog aardig vanaf: ze riskeerde twee jaar cel en een boete van omgerekend 20.000 euro vanwege haar plezierjacht.

Japanese artist jailed for 3-D printer transformation of her vagina into a kayak. #artkabinett #MegumiIgarashi #CoochCanoe

Een foto die is geplaatst door ArtKabinett (@artkabinett) op

Alle artikelen geladen. Overzicht →