Vader Abraham disst Gerard Joling
Entertainment

Vader Abraham disst Gerard Joling.

Episode #101 in de fittie tussen Pierre Kartner en Gerard Joling. Mr. Smurfenlied heeft aangekondigd de kaartjes die hij kreeg voor het jubileumconcert van de Jostiband door te geven aan de vrouw die eerder door Joling werd aangereden. 

"Ik ben natuurlijk zeer vereerd met mijn uitnodiging voor het ereterras, maar ik schenk de twee kaarten graag aan de 92-jarige mevrouw die vorig jaar door Gerard is aangereden op dat zebrapad", liet de legendarische zanger weten aan De Telegraaf.  
Laten we even teruggaan naar waar het allemaal begon: de Jostiband bestaat 50 jaar en Gerard Joling is uitgenodigd een lied te komen zingen. Het wordt Het kleine café aan de haven van, jawel, Vader Abraham. Laatstgenoemde voelde zich hevig gepasseerd en zei"Er is niets mis met meneer Joling hoor, maar dit had ik zelf ook graag gedaan."
Gerard Joling sloeg daarop terug door de 81-jarige Kartner een "oude mopperkont" te noemen. "Hij zeikt altijd maar tegen iedereen en aan en moppert altijd", riep de volkszanger bij Radio 100% NL. De leiding van de Jostiband besloot vervolgens als geste Vader Abraham uit te nodigen, maar dit heeft nu dus laten weten de kaartjes liever weg te geven. 
De vrouw die werd aangereden is inmiddels weer opgeknapt. 

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →