Opvoedfittie: Balletjuf vs. vader
Raar

Opvoedfittie: Balletjuf vs. vader.

Na twintig maanden van tweewekelijkse balletlessen wilde een vader weleens zien hoe goed zijn vierjarige dochter was geworden. Dat mocht niet van de lerares, waarna de stront van de ventilator spatte.

Balletlerares Whanita La Bouchardiere stond erop dat ouders hun kroost slechts mochten begluren in de laatste les van iedere periode. Neil Marsh pikte dit niet en schreef een slooprecensie van de balletschool op sociale media. Hierop hoorde hij per mail dat hij een "domme, domme kleine man" was, aldus The Daily Mail

Gelukkig bleef het hier niet bij. De dansdocente versleet hem tevens voor 'troll' en noemde hem een lafaard en pestkop. Hierop hield de vader zijn dochter weg van de dansschool en volgde een woedende en langdurige woordenwisseling. 

Beide bekvechters dienden een klacht bij de politie in over de ruzie. Het Salomonsoordeel van de politie is dat beide partijen elkaar uit de weg moeten gaan. Mocht u niets te doen hebben, checkt u dan de link van het bronartikel waarin de tamelijk hilarische en didactisch twijfelachtige woordenwisseling tussen de twee volwassenen staat. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →