Vader deed dochter 'zolang het leuk was'
Buitenland

Vader deed dochter 'zolang het leuk was'.

Een man in Perth, Australië moet 22,5 jaar de bak in omdat hij zijn dochter verkocht heeft aan een pedofielennetwerk. Hij verkocht zijn dochter nadat hij haar jaren zelf verkracht had. Hij was daar echter op uitgekeken: "Het was leuk zo lang het duurde".

De 42-jarige man verkrachte zijn, nu veertienjarige dochter jarenlang en nodigde met enige regelmaat andere mannen uit die dan los mochten op het meisje. Het seksuele geweld begon op elfjarige leeftijd van het meisje. De vader heeft haar in twee jaar tijd zeker zes keer uitgeleend aan andere mannen. De vader keek dan toe of deed zelf mee, weet The West Australian.

De rechtbank acht hem en de andere zes schuldig aan in totaal 503 misdrijven tussen 2011 en 2013. De rechter kwam tot de strafeis omdat de man totaal "de gezondheid van het meisje negeerde". Eén van de andere perverselingen kreeg al eerder tien jaar cel. Hij was een pastoor van de kerk. Twee andere mannen zijn ook gevangen genomen, weer drie anderen moeten later nog voor de rechter verschijnen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →