Vakantie-hel in het verkeer 

29 juli 2017 - 13:00

Alle Europeanen willen allemaal tegelijk naar een ander deel van Europa dit weekend. Dus staat heel Europa dit weekend stil tussen huis en vakantie-adres. Tip voor volgend jaar: doe uw kinderen weg, dan kunt u buiten de schoolvakanties lekker eropuit.

Dit is elk jaar zo en dus ook geen nieuws, maar hee, geef ons een break. Ook hier is het komkommertijd en alle Pow-collega's die wél iets kunnen staan in de file op weg naar Leuke Dingen, hier houden stagiairs die normaal alleen koffie halen, de site bij. 

Dan hier dus de fileberichten:

Iets na 09.00 uur telde de VID 326 kilometer file richting zuiden. Op de Autoroute du Soleil (A7) in Frankrijk heeft het verkeer in totaal twee uur vertraging. Daar staat ruim 80 kilometer file. De verwachting is dat dit zal oplopen tot zeker 100 kilometer. Ook op de Fernpas en voor de Mont Blanctunnel lopen de files op. In Italië is het erg druk richting de kust van Rimini. Voor de Gotthardtunnel in Zwitserland bedraagt de wachttijd inmiddels ruim twee uur in een file van ruim 14 kilometer.

Als u denkt dat dat kut is: in eigen land staan mensen in de file om naar U2 te gaan. En naar het Zomercarnaval in Rotterdam, dat is ook vreemd, dat er mensen zijn die dat willen zien; maargoed, dat kunnen wij verder ook niet helpen.  Bij wijze van clickbait hebben we wel een zomercarnavalfoto van een lekker wijf hierboven gezet, hier onder geven we u nog een video voor als u niet naar U2 moet, u kunt dan het beste Coldplay luisteren want die lijken er nogal op en zijn minstens zo stom en overgewaardeerd. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie