Valt de Chinese Sia voor het Nederlandse visje?

Valt de Chinese Sia voor het Nederlandse visje? 

09 augustus 2023 - 16:00

Het valt natuurlijk niet mee om als 20-jarige de liefde van je leven te vinden in clubs, het internet of via vrienden. Daarom besloten deze week weer vier singles om de liefde te zoeken via de PowNed-webserie Slaapkamer Dates. Eén van die singles is de Chinese Sia, zij vindt dat Chinese mannen haar vader willen spelen en probeert daarom de liefde bij een Hollandse man te vinden.

Gelukkig voor Sia staat er een blonde Nederlandse knul voor haar slaapkamerdeur. Hij is wel in voor een spannend avontuur en blinddoekt zijn date al snel. Hij voert haar Nederlandse hapjes om haar smaak te testen: “Wil je het doorslikken of uitspugen?” Enthousiast hoort hij haar antwoord: “Doorslikken”. De oortjes worden steeds roder wanneer het echte eten erbij komt. Sia heeft lekker pittig gekookt en dat weet Kilian wel te waarderen. Maar kan Sia haar date ook een beetje waarderen? “Als je niet knap was geweest had ik je er gewoon uitgeschopt”.

Ook Renske en Allison vinden het tijd worden voor een serieuze relatie. Renske heeft nog nooit met iemand een één-op-één date gehad en vindt het dus best wel spannend: “Ik ben wel eerder op date geweest maar dat was in groepsverband. Iedereen bracht een fles wijn mee en je mocht pas praten als je de hele fles wijn had leeggedronken”. Ach ja, iedereen heeft zo zijn eigen idee van een romantische date. Allison vindt het nogal een raar verhaal en haalt het eten. Gelukkig voor Allison is Renske een vegetariër die wel vlees wil eten: “Succes met je ontgroening met vlees”.

Zou er ware liefde zijn ontstaan of was het gewoon een ongemakkelijke date? Bekijk hier de vijfde aflevering van Slaapkamer Dates. Elke woensdag om 16:00 uur op het YouTubekanaal van NPO3.

Wil jij ook zo’n leuke date? Geef je dan nu op en mail naar [email protected]!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml