Van Aartsen: 'Lawaaidemo' = strafbaar
Binnenland

Van Aartsen: 'Lawaaidemo' = strafbaar.

De werkloze onderlaag van de samenleving die graag overal tegenaan schopt, er een vocabulaire op nahoudt die niet verder reikt dan de woorden racisme, fascisme en discriminatie en u dus een racist noemt omdat u volgens hen alleen respect betuigt voor alle 'witte', sinds de Tweede Wereldoorlog omgekomen, slachtoffers van oorlogsgeweld wil over negen dagen die dodenherdenking graag verstoren.

Kijk, je hebt democratie en grenzenloos doorslaan in democratie. Getuige het feit dat er in ons land een podium gegeven wordt aan tot op het bot irritende verenigingen als in dit geval het kansloze paupercommiteetje 'Geen vier mei voor mij'.

Jozias gaat optreden

Jozias van Aartsen, de man die we eigenlijk al niet meer serieus nemen sinds hij met een door zijn secretaresse getypt A4'tje om barmhartigheid smeekte voor het o zo zielige en bovenal misdadige krakerstuig dat zich in heel Amsterdam woningen toe-eigent, laat ineens van zich horen.

Van Aartsen geeft aan momenteel alle noodzakelijke maatregelen in het werk te stellen de lawaaidemo te verhinderen. Mocht er geen gehoor aan worden gegeven dan zou het mooi zijn als het volk de oproerkraairs met pek en veren de stad uitjaagt, omdat onze opa's en oma's gevochten hebben voor onze vrijheid dan dreigt de waarnemend burgemeester met optreden. Lees: hij stuurt een pelotonnetje ME'ers.

De 70-jarige Hagenaar noemt het doelbewust verstoren van 'een heilig moment' strafbaar. Ondanks dat de gemeente volgens Van Aartsen nog geen kennisgeving van een demonstratie heeft ontvangen, doet men er alles aan in contact te komen met de beweging.

Alle artikelen geladen. Overzicht →