Van Coca Cola Zero ga je hartstikke dood

Van Coca Cola Zero ga je hartstikke dood 

29 juni 2023 - 16:58

Iedereen die dacht dat hij of zij goed bezig was door geen gewone cola te drinken, die de vetrollen zag verdwijnen omdat er Red Bull light werd gedronken en zich stuk beet op kauwgom zonder suiker, jammer voor je. Je bent dan waarschijnlijk niet dik, ziek wordt je wel. Want van aspartaam krijg je kanker. Oeps.

Mooi kloten dus, al lig je waarschijnlijk wel slank tussen zes planken als het eenmaal zover is en dat is ook wat waard. Liever dood dan dik, immers. Maar hoe zit dit dan? Nou, uit diepgaand wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat bij ratten en muizen na inname van aspartaam, dat op grote schaal wordt gebruikt als zoetstof om suikers te vervangen, tumoren enorm groeiden. En dat is dus niet goed. 

De WHO is daar zo van geschrokken dat het Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek de stof binnen enkele weken op de lijst zet van kankerverwekkende stoffen. En dat kan grote gevolgen hebben voor je dagelijkse blikje Cola Zero. Want dat aspartaam niet goed is, dat was al wel bekend. Maar tot nog toe werd aangenomen dat je echt behoorlijke zieke hoeveelheden aspartaam tot je moest nemen voordat het misging. Daar wordt vanaf zeer binnenkort dus heel anders tegenaan gekeken.

En wat nu? Is er nog perspectief? Hoe nu verder te leven? Nou, door gewoon gewone cola door je rum flikkeren. Probleem opgelost. En als je slim bent dan sla je het avondeten over om toch op gewicht te blijven. Ben je nog eerder dronken ook. Win win.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml