Van der Poel moet 1,5K dokken vanwege aanval op irritante tieners

Van der Poel moet 1,5K dokken vanwege aanval op irritante tieners 

26 september 2022 - 10:01

Wielrenner Mathieu van der Poel heeft van de Australische rechter een veroordeling aan de broek hangen van 1.500 dollar vanwege het corrigeren van twee irritante k*ttieners die hem uit zijn slaap hielden door op de deur te bonken dat 'hotelincident' in Sydney. Dat kan er voor hem ook nog wel bij nadat hij moest opgeven op het WK Down Under.

Zoals u ongetwijfeld heeft meegekregen werd Van der Poel op de avond voorafgaand aan de wielerrace gearresteerd na een confrontatie met twee meisjes die hem uit zijn slaap hielden. Hij zou een van hen tegen een muur en de andere naar beneden hebben geduwd waardoor ze haar arm bezeerde. Vervolgens werd de politie erbij gehaald. 

Na een paar uur in de cel mocht Van der Poel weer gaan, maar nu was zijn voorbereiding natuurlijk helemaal naar de kloten waardoor hij zijn potentiële wereldtitel na 30 kilometer fietsen moest opgeven. Hoe zouden de ouders van de meisjes zich nu eigenlijk voelen?

Natuurlijk heel begrijpelijk dat hij boos werd, maar beter had Van der Poel de hotelbeveiliging ingeschakeld natuurlijk. Dat vindt de rechter ook en vandaar de 1,5K boete. Om 10.00 uur Nederlandse tijd vliegt Van der Poel terug naar huis. Zijn advocaat zegt in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak en hoopt op vrijspraak, meldt de NOS.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml