Van Persie nog steeds NIET naar Feyenoord
Sport

Van Persie nog steeds NIET naar Feyenoord.

Feyenoord-supporters die al wekenlang smachten naar dat ene nieuwsberichtje waarin de (terug)komst van voetbalveteraan Robin van Persie wereldkundig wordt gemaakt, hoeven hier in ieder geval tot de winterstop niet meer op te rekenen.

De afgelopen jaren deden er een hoop geruchten de ronde over een eventuele terugkeer op het oude nest. Volgens de site transfermarkt.nl is de kans dat de 34-jarige Van Persie deze zomer alsnog bij Feyenoord tekent 27 procent.

Van Persie, die sinds 2015 onder contract staat bij de Turkse topclub Fenerbahce, speelde in Turkije tot op heden 91 duels en maakte daarin 40 treffers.

Vorige week werd bekend dat bondscoach Dick Advocaat hem weer bij het Nederlands Elftal heeft gehaald. Nederland speelt morgen een cruciale kwalificatiewedstrijd in en tegen het ijzersterke Frankrijk. Verlies staat zo goed als gelijk aan het mislopen van het WK in Rusland volgend jaar. Nadat Oranje op het EK 2016 in Frankrijk ook al schitterde door afwezigheid, zou dit wederom een enorme klap in het gezicht van de Nederlandse voetbalfans betekenen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →