Upd: Talpa bevestigt: Vandaag Inside maandag inderdaad terug

Upd: Talpa bevestigt: Vandaag Inside maandag inderdaad terug 

12 mei 2022 - 15:55

Vaste volgers opgelet: Vandaag Inside keert toch WEL terug op de beeldbuis! Aanstaande maandag, met Wilfred Genee, René van der Gijp en mét Johan Derksen. Daar kan geen kaars meer tegen op.

Een dikke vette nederlaag dus voor iedereen die een hekel heeft aan drie oude, witte, hetero mannen die op de televisie slap zitten te ouwehoeren over van alles en nog wat.

Voor wie het niet meer weet: het drietal besloot bijna twee weken geleden te stoppen na een storm van commotie over een bekentenis van Derksen, dat hij een halve eeuw geleden - zeg maar toen er nog geen televisie was - een bewusteloze vrouw zou hebben gepenetreerd met een kaars. Later zwakte hij de boel een beetje af en zij hij dat er geen sprake van penetratie was geweest.

Volgens het AD blijkt nu pas dat Derksen en de andere twee niet zijn opgestapt vanwege de mediarel, maar omdat het trio geen rugdekking kreeg van de Talpa-directie. Blijkbaar zijn die extra euro's die op de bankrekening worden bijgeschreven toch wel fijn is die rugdekking er nu wel. Hoe dan ook, vanaf maandag kunnen we dus weer ouderwets lachen. Hoera! En links deugend woke-Nederland zapt maar lekker ergens anders naartoe.

Update 14.15 uur:

Plottwist: we hebben te vroeg gejuicht. Talpa noemt de berichten over een terugkeer "voorbarig": "We hebben afgelopen zondag een goed gesprek gehad met de mannen om in alle rust terug te kijken op de afgelopen weken en hetgeen gebeurd is", aldus een korte verklaring van Talpa Network. "Zodra er meer nieuws te melden is komen we hier vanuit SBS6 op terug." Krijgen de haters toch hun zin?

Update donderdag 15.55 uur:

Hoera! Het programma Vandaag Inside keert aanstaande maandag inderdaad terug op de televisie (mét Johan Derksen en Wilfred Genee en René van der Gijp). Talpa zat gisteren een partij interessant te doen door te melden dat de berichtgeving van Derksen 'te voorbarig' zou zijn, maar brengt het 'nieuws' nu in een verklaring officieel naar buiten.

Wij branden alvast een kaarsje.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml