Politie rolt vechthondenbende op
Binnenland

Politie rolt vechthondenbende op.

De politie heeft afgelopen week drie mensen opgepakt die de spin in het web zouden vormen van 'een crimineel netwerk' dat hondengevechten organiseert. 

De drie dierenbeulen van 30, 31 en 33 jaar oud zouden meerdere hondengevechten hebben georganiseerd, onder andere in een doodgewoon rijtjeshuis in Amersfoort.

De trouwe viervoeters werden compleet gebrainwasht om vervolgens met elkaar op leven en dood te vechten. Nu was dat brainwashen misschien ook weer niet zo moeilijk, daar vechten voor deze honden ook een beetje de aard van het beestje is. Zo werd gisteren bijvoorbeeld nog de arm van een meisje kapot gebeten.

Goed speurwerk van de politie dus. Alleen een beetje jammer dat uit een artikel van De Telegraaf blijkt dat hetzelfde trio vorig jaar al was gearresteerd. Toen werden bij een inval gruwelijke ontdekkingen gedaan, zoals een hond met dichtgeniete wond en video’s van bloederige gevechten.

Het trio werd, hangende het onderzoek, door de politie weer vrijgelaten. Wel typisch dat deze idioten blijkbaar direct weer gewoon hun gang konden gaan. Maar sinds deze week zitten ze dus gelukkig weer achter slot en grendel. De politie hoopt nu dat met de arrestatie van deze drie de poorten naar de criminele vechthonden-onderwereld definitief geopend worden.

Alle artikelen geladen. Overzicht →