Vechtsportcrimineel Badr Hari trapt er alweer op los 

13 juli 2017 - 12:09

Kickbokser én vrijetijdscrimineel Badr Hari, die ooit Estelle Cruijff van Roed Goeliet afpikte, is bezig aan zijn resocialisatietraject. Waar andere mensen gedwongen papier moeten prikken of de dag moeten vullen met één ander klotebaantje, mag Badr gewoon gaan doen waar hij goed in is: mensen en bokszakken, of allebei, aftuigen.

Hari meldde zich begin april vrijwillig bij het Justitieel Complex Zaanstad om zijn resterende celstraf van zeven maanden uit te zitten. Wie herinnert zich niet de beelden van een compleet gemolesteerde Koen Everink, die met onder meer een gebroken enkel uit een skybox op Sensation White (racisme!) strompelde in augustus 2012?

Enfin, we kunnen natuurlijk kinderachtig stellen dat een resocialisatietraject weinig uit zal halen bij iemand die over het algemeen weinig op heeft met maatschappelijke normen en waarden, maar zo zijn wij niet. Fijne knul, die Badr.

Navraag bij Badr's advocaat Bénédicte - "Ik word zo moe van alle vragen over Badr" - Ficq wijst uit dat haar cliënt weliswaar overdag naar de boksschool mag, maar dat hij zich 's avonds weer aan de gevangenispoort moet melden. Ook heeft Hari een persoonlijke bodyguard mee naar buiten gekregen. Deze medewerker van justitie moet erop toezien dat de 'Golden Boy' zich niet (weer) misdraagt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie