Veganist lacht zich rot om dode slager
Buitenland

Veganist lacht zich rot om dode slager.

Niet dat we iets tegen vegetariërs (alhoewel: vaak eng volk met uitgesproken links gedachtegoed - hebben we ook niets tegen trouwens) met naar vitamine schreeuwende huidcellen hebben hoor, wij nemen hun sappige steak anders wel. Graag zelfs.

In Frankrijk is een veganist opgepakt die zijn lol niet opkon na de moord op de slager bij de gijzeling in de U-Supermarkt in Trèbes, vorige week vrijdag.

Maakt een stukje dierenvlees verorberen je een slecht mens? Die man in kwestie verklaarde in ieder geval "nul sympathie" te hebben voor de vleesverkoper.

Vast wegens verheerlijken terreur

Dat leidde tot een aangifte van het Franse verbond van slagers. Met succes, de man zit momenteel achter slot en grendel en zal zich moeten verantwoorden voor het verheerlijken van terrorisme.

De opgepakte plantjeseter is niet de eerste persoon die terreur wel vermakelijk lijkt te vinden, recent werd een linkse (echt?) activist veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf. Hij was erg gelukkig met de dood van de Franse politieman Arnaud Beltrame.

Tussen u en ons: welke soort biefstuk neemt u het liefst? Ossenhaas? De keus van de auteur van dit artikel is gevallen op de ouderwetse kogelbiefstuk. Medium gebakken.

Alle artikelen geladen. Overzicht →