Veranderingen op til

Veranderingen op til 

24 augustus 2020 - 13:00

De wereld is op weg naar veranderingen die nooit eerder gebeurd zijn. De kippen zullen geen vierkante eieren meer leggen, de maandelijkse bloeding van de zangeres van My Baby zal evolueren van groen naar blauw, en premier Rutte zal ophouden met vissen op snoek in de Amstel. Achter iedere grote vrouw zal een betonnen paal staan, uit de krochten der aarde kruipen eindelijk onwetende Zwarte Pieten, en Dries Roelvink krijgt een hoger IQ dan z’n appendix. Racisme zal niet meer bestaan dankzij donkere mensen, seksisme wordt uitgeroeid door mannen, en leeftijdsdiscriminatie doet er jaren over om nog geldig te zijn.

Jongeren van Maastricht tot Groningen zullen elkaar begroeten door modder uit te wisselen, en wie zwanger is krijgt een gratis abortus van de communistische partij. In dictaturen worden alle machthebbers met hun lamme kloten aan een spijker gehangen, en hun echtgenotes worden verplicht om de witte was te doen van allen die onder het bewind van hun man gefolterd zijn. Eindelijk zullen ze ontdekken dat bloedvlekken moeilijk wijken. Roken wordt gestimuleerd middels gebeeldhouwde sigaretten van twintig meter hoog, die op ieder stads- of dorpsplein geïnstalleerd worden, met daaronder de tekst in vier talen: ‘Neem nog maar een trekje, en snel wat’.

Humor moet ondersteund worden door de overheid, met torenhoge subsidies aan Hans Teeuwen en Herman Finkers en aan niemand anders, zelfs niet aan Ilja Leonard Pfeiffer, die dan wel zelf mag rondtoeteren dat z’n romans ware dijenkletsers zijn, maar z’n romans zijn zo grappig als een kogelwond in het voorhoofd van Jort Kelder. Overigens zal Jort Kelder verkozen worden tot Pipo Nummer Eén van Nederland, waarmee hij 12.000 euro per maand verdient en alleen verplicht is om in het openbaar te verschijnen als het Torentje in brand staat. Aan Jort zal vriendelijk gevraagd worden om de vlammen te blussen, en als hij weigert is het ook oké.

Het woord neger mag opnieuw gebruikt worden maar alleen als het palindroom van regen en zonder verdere betekenissen. De paus uitlachen mag, op voorwaarde dat je hem eerst ontmoet hebt en hem een bol afgekeurde kaas uit Gouda cadeau hebt gegegeven, zodat hij de schijterij krijgt. Wie niet kan lachen om een schijtende paus, weet niet wat hij mist. Als individu moet je de keuze hebben tussen een homo- en een heterohuwelijk. Met andere woorden, als Gerard Joling wil trouwen met een vrouw, dan is dat hem toegestaan, ook als de vrouw een transseksueel is die twijfelt over z’n geaardheid.

In het voetbal wordt een nieuwe regel ingevoerd: op de eigen helft mogen niet meer dan twee achteruitspeelballen getrapt worden. En de aanvoerder van ieder elftal moet een master hebben, behaald aan een goeie universiteit. Dus niet in Zaandam, Spijkenisse, of Woudrichem, waar ze trouwens niet eens een universiteit hebben, omdat ze daar te lui zijn om er een te bouwen. Met name de bevolking van Zaandam moet aangespoord worden om vaker de handen uit de mouwen te steken, en niet alleen een universiteit te bouwen, maar ook het grootste bordeel van Europa, zestien boshutten, en een vergaderzaal voor pedofielen.

Verder zullen moerassen toeristisch worden geëxploreerd, krijgt Help Mijn Man Is Klusser! de prijs voor het beste tv-programma, en verklaart de dochter van Barry Hay in De Telegraaf: ‘M’n favoriete one-nightstand is Herman Brusselmans.’ Tenslotte zal ik trouw en monogaam en de beste schrijver van Vlaanderen en Nederland blijven, en geregeld gaan wandelen met m’n vriendin Lena en onze hond Aquí, en daarbij vriendelijk goeiendag zeggen tegen dwergen, bonobo’s en loofbomen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.