Vermogen betalen voor Lowlands: 'Kijk er niet naar uit'

Vermogen betalen voor Lowlands: 'Kijk er niet naar uit' 

18 augustus 2023 - 12:59

Het festivalseizoen is in volle gang en dat betekent dat alle festivalhippies weer massaal met hun tentjes, kratten bier en zakken vol pillen naar Flevoland zijn getrokken om hun geld te verbrassen op Lowlands. Maar wat is nou zo leuk aan dit festival? Dat vragen de sjouwende mensen zichzelf ook af. Want voor hetzelfde geld zaten ze nu lekker in de zon in een all inclusivehotel.

Hordes mensen stonden gisteren in de file en sjokten met hun spullen richting het festivalterrein van Lowlands. Je zou denken dat je er wel zin in hebt na zoveel moeite. Maar niks is minder waar: “Ik keek er niet naar uit.” Maar waarom komen deze (niet zo) enthousiaste festivalgangers dan voor? "Voor de gezelligheid. Muzikaal gezien is dit niet helemaal mijn ding." Tja, dan maar pillen slikken bij de technostage: "Geen pillen helaas."

Naast extreem veel moeite konden de mensen ook een flinke smak geld neerleggen voor dit grapje: “Een ticket kost 300 euro, tentje en zo ook 300 euro en dan nog 100, 150 euro per dag.” Het is maar net hoe je, je vakantiegeld wil uitgeven natuurlijk. Had deze jongen niet gewoon liever in een hotel in Marokko gezeten? “Je laat me nu slecht voelen.” Om de kosten een beetje te drukken nemen de gierige Hollanders zelf grote voorraden bier mee. Of nou ja, er is ook een jongen die zijn vriendin al het bier laat dragen. Andere festivalgangers vonden het een beter idee om een karretje bij de supermarkt te jatten en die vol te stouwen met 40 kratten bier. Misschien wordt het dan toch nog leuk.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml