Verrassend: 'AH-steker is gestoorde ex-tbs'er Jamal L.'

Verrassend: 'AH-steker is gestoorde ex-tbs'er Jamal L.' 

21 juni 2023 - 10:16

Je verwacht het niet: de 56-jarige man die gisteren in de kraag is gevat omdat hij een medewerkster van de Albert Heijn in Den Haag heeft doodgestoken, blijkt ex-tbs'er Jamel L. te zijn. Die tbs-behandeling heeft blijkbaar niet echt geholpen, nietwaar? Deze Antiliaan zou naar verluidt 'levensgevaarlijk' en 'gestoord' zijn en was ook eerder veroordeeld voor diverse geweldsdelicten en bedreiging, melden bronnen aan De T

Jamel heeft er al een dubieuze geschiedenis opzitten: Hij vertrok als twintiger naar ons landje, waar hij keihard werkte om een bijdrage te leveren aan de maatschappij werd veroordeeld voor zware geweldsmisdrijven en afpersing. Hij kreeg hier tbs opgelegd en ging toen zijn geluk beproeven in Groot-Brittannië.

Aan de overkant van de plas was het weer raak: hij werd veroordeeld wegens bedreiging met een mes en zware mishandeling. De rechter daar waarschuwde dat Jamel nooit meer op vrije voeten mocht komen en het heerschap werd uitgezet naar Nederland. Hier moest hij eeuwig wegrotten in de cel kwam hij op vrije voeten, pleegde wéér een geweldsmisdrijf en werd 'behandeld' in een tbs-kliniek.

Daarna ging hij naar Curaçao. Waar hij ook werd opgepakt en waar zijn vrijlating in 2016 grote onrust veroorzaakte. "Niemand durfde het aan om de man met zware psychiatrische problemen op te nemen." Weer terug in Nederland (ja, meneer heeft wat af gereisd in zijn leven) zou hij tegen medewerkers van de gemeente Zwijndrecht hebben gezegd: "Jullie hebben te maken met deze donkere zwarte man. Ik ga jullie allemaal aan flarden schieten." 

Hoe komt zo'n iemand nou hiertoe? Volgens de bronnen is hij helemaal wappie, heeft hij complotachtige denk- en waanbeelden en is hij een godsdienstfanaat die denkt dat hij zich inspant voor God. Kortom, met recht 'levensgevaarlijk' en gestoord' deze man. Blijft de vraag: WAAROM WORDT DE MAATSCHAPPIJ NIET TEGEN DEZE IDIOTEN BESCHERMD?!?!?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml