Verslaggever Tom wordt aangerand door vrouwen (nou ja beesten)

Verslaggever Tom wordt aangerand door vrouwen (nou ja beesten) 

16 juni 2023 - 11:25

Echte vikingvrouwen, ze bestaan nog. Rowena en Linda zijn de sterkste vrouwen van Nederland. Daarmee zijn ze waarschijnlijk sterker dan de gemiddelde man die nog nooit de binnenkant van een sportschool heeft gezien. Deze vrouwen zijn echte beesten en lieten verslaggever Tom even een flink poepie ruiken met zijn zwakke spieren.

De dames, of nou ja beesten, noemen zichzelf de Ravens of Odin (de Griekse god). Dat symbool heeft Rowena zelfs op haar spierballen getatoeëerd. Ach ja ieder zo z’n hobby: “De één die plakt papieren vliegtuigjes, de ander schept op het strand. Ja wij doen dit”.  Tom was natuurlijk razend benieuwd hoe sterk de brullende vrouwen dan echt zijn. Daarom doen ze samen een parcourtje.

Linda wordt zo opgewonden van Tom die moeite heeft om een zak zand te gooien dat ze (niet heel) sensueel zijn microfoon likt en roept: “Hoe harder, hoe beter”. Door alle oefeningen die de bulldozers samen met Tom doen worden ze zo opgewonden dat ze niet van Tom af kunnen blijven en besluiten hem aan te randen: “Nou van mijn kont afblijven”. Zo onder de indruk als Tom van de vrouwen is, zijn ze niet bepaald over hem. Zo zie je maar: vrouwen doen niet onder voor de zwakke man.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml