Verslavingszorg naar rechter om 'criminele' sigaret  

06 februari 2018 - 10:03

Zoals u allen weet zijn sigarettenproducenten eigenlijk moordenaars, want ze mishandelen u met de dood als gevolg door de verkoop van staafjes kankerverwekkende tabak.

Vandaar dat het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis aangifte tegen deze industrie heeft gedaan. Vandaag volgt ook de verslavingszorg met de aangifte van Verslavingskunde Nederland.

"Het is zó moeilijk iemand in de spreekkamer van zijn rookverslaving af te krijgen", zegt verslavingsarts en woordvoerder Robert van de Graaf tegen het AD. "We zijn er klaar mee. Het criminele product sigaret en alle 'dealers' moeten worden aangepakt." 

Elk jaar sterven er 20.000 mensen als gevolg van lurken aan sigaretten en dat is niet de schuld van de rokers zelf, maar valt op het conto te schrijven van de industrie. Die maakt iedereen namelijk doelbewust verslaafd.

Met de verkoop van de sjoemelsigaret bleek dat u door het met uw vingers afsluiten van de gaatjes ook nog eens veel meer nicotine binnenkrijgt dan producenten in eerste instantie aangeven. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie